Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού η οποία και μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η οποία και ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά και για τη συνεργασία με τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου . Δείτε τι είπε και παρακάτω :
Ποια ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ζορίστηκες περισσότερο;
Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι, όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες.
Θα το διαχειριζόσουν διαφορετικά τώρα σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;
Έτσι όπως ήταν τότε η κατάσταση, όχι. Τόσα χρόνια μετά όλοι είμαστε πια διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν καλό για όλους μας που έφυγα τότε.
Φέτος όμως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για σένα στον Alpha.
Η ωραιότερη και όχι μόνο γιατί είχαμε τα καλύτερα νούμερα της τριετίας. Ήταν μια ευλογημένη συνύπαρξη ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Βέβαια και πέρυσι το κλίμα είχε βαρύνει κάποια στιγμή στην ομάδα, αν και δεν φάνηκε στο κοινό.
Είχαμε όντως κάποιες εσωτερικές αναταράξεις αλλά το κρατήσαμε όρθιο το καράβι στα κύματα. Φέτος όμως είχαμε μπουνάτσα και το είχαμε ανάγκη όλοι.







