Ξεσπά ο Τάσος Νούσιας : ” Σε αυτό το θέμα είμαι κάθετος , εκεί θέλει εκτέλεση , είναι κατάπτυστο …”!!!

Όπως είδαμε ο πρόσφατα ο πρωταγωνιστής της ” Έξαψης ” Τάσος Νούσιας μίλησε στην On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου για τις καταγγελίες και τις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Μέσα σε ένα βράδυ έσκασε. Δυστυχώς προς στιγμήν αυτό έχει γίνει μόνο στο θέατρο, ενώ διέπει όλη την κοινωνία. Από την άλλη, ευτυχώς χάρη στο θεατρικό και τον αθλητικό χώρο, γιατί οι υπόλοιποι χώροι κωφεύουν ακόμη, βγήκε προς τα έξω, έστω κι έτσι. Παρ’ όλα αυτά, κι είναι παρήγορο, βλέπω και τα αντανακλαστικά μιας κοινωνίας που πολύ γρήγορα πια, καθημερινά σχεδόν, κάνει καταγγελία, είτε εργοδοτική είτε για παιδιά –σε αυτό το θέμα είμαι κάθετος, εκεί θέλει εκτέλεση, είναι κατάπτυστο, δεν μπορώ ούτε καν να το κουβεντιάσω- και υπό την έννοια του ξεκαθαρίσματος καλώς έγινε.

Θεωρώ χυδαίο, αισχρό και κατάπτυστο οτιδήποτε ασκεί εξουσία, δηλαδή βρίσκομαι σε μια θέση ισχύος και ασκώ εξουσία, κι από εκεί αρχίζει η διαστροφή και η διαβολή πολλών πραγμάτων. Θέλει πολλή προσοχή από όλους μας. Ναι, μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση και αντέδρασα ακαριαία. Αυτό το “μαζεύεις” αμέσως, δεν δέχτηκα δεύτερη κουβέντα»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ