Σοφία Παυλίδου : ” Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριξαν – Δέχθηκα κακοποίηση ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο the 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου καλεσμένη βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου η οποία και μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και μίλησε και για τη δική της περίπτωση με το Μάνο Παπαγιάννη . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ