” Αν γύριζα τον χρόνο πίσω , δεν θα πήγαινα στο Masterchef …Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο ”!!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό και στη Μαίρη Αρώνη μίλησε και παραχώρησε συνέντευξη ο Τζώρτζης Παπανικολάου από το Masterchef ο οποίος και έσταξε μέλι σχολιάζοντας το. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«To φετινό MasterChef δεν έχει καμία σχέση με εκείνα του παρελθόντος. Δεν μιλάμε καθόλου για μαγειρική, μιλάμε για πολύ σκληρό reality. Φέτος και οι 22 έχουν μπει με πάρα πολύ κακή εικόνα.

Για παράδειγμα, ο Ιωάννης δεν έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα δεν θα την είχα στην κουζίνα. Ο Ιωάννης παίζει πάρα πολύ κακά με τους άλλους. Το πολύ “εγώ” θα του έρθει μπούμερανγκ. Όταν βλέπω τον Διονύση στο παιχνίδι, μου ανεβαίνει η πίεση. Δεν βγάζει κάτι αγαπητό. Είναι δύσκολο και ο εργοδότης να σε επιλέξει μετά αν έχεις χαρακτηριστεί πολύ κακός μάγειρας. Κανονικά πρέπει να αλλάξουν το λογότυπο, MasterChef δεν είναι. Ακόμα και οι κριτές που τους έχω ζήσει, πιστεύω ότι έρχονται σε δύσκολη θέση να σχολιάζουν τι έγινε με τον τάδε και τον τάδε από το να σχολιάζουν μια παρασκευή. Πιστεύω ότι και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο»

«Είχα στείλει μήνυμα στον κ. Κουτσόπουλο, για μια συνεργασία που θα είχα αν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε και ποτέ δεν απάντησε».

Ενώ για την περίοδο που διαγωνιζόταν, εξομολογήθηκε πως: «Εμένα μέσα στο παιχνίδι μου έλεγαν «Τζώρτζη είσαι ο καλύτερος από όλους, τα λες σταράτα, είσαι αγαπητός» κι εγώ χαιρόμουν ο βλάκας. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Όταν βγήκα έξω, ένα μήνυμα καλό δεν βρήκα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα πήγαινα στο MasterChef». «Μετά τον Άκη Πετρετζίκη ποιος έκανε επιτυχία; Ο Λάμπρος Βακιάρος που έχει μια τηλεοπτική παρουσία στους Κου Κου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης που πάει μια φορά στο τόσο;»,

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ