Κρατερός Κατσούλης : Το μήνυμα που δέχτηκε από την Ελένη Ράντου μετά την εμφάνιση του στο YFSF σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου!!!

Όπως είδαμε χθες στο Your Face Sounds Familiar all star ο Κρατερός Κατσούλης μεταμφιέστηκε σε Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ερμήνευσε το ” Πριν Το Τέλος ”. Η εμφάνιση του μάλιστα εντυπωσίασε τους κριτές θετικά . Φαίνεται όμως πως εντυπωσίασε και την Ελένη Ράντου αφού όπως είπε ο Κρατερός Κατσούλης ”’ στη φωλιά των κου κου ” «Περάσαμε πανέμορφα, ήταν μια πάρα πολύ υπέροχη βραδιά. Σας ευχαριστώ όλους σας για τα μηνύματα και ήταν πολύ συγκινητικό το μήνυμα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό, δεν το περίμενα και με ξάφνιασε πολύ ευχάριστα, της Ελένης Ράντου που εκ μέρους τους, και των δύο, μου έστειλαν ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, πολύ όμορφο και πολύ θετικό. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ