Λεάννα Μάρκογλου : Έτσι αντέδρασε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη όταν της ανακοίνωσε πως μπαίνει στο Survivor !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά στη κάμερα της εκπομπής μίλησε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη η οποία και αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν της είπε ο Πάνος ότι θα πάει στο Survivor . Πιο συγκεκριμένα λοιπόν είπε τα εξής “Όλη μέρα, παντού με ρωτάνε τι ξέρω για το Survivor. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω καμία επικοινωνία. Ό,τι βλέπετε εσείς, βλέπω κι εγώ. Δεν ξέρω γιατί ψήφισαν τον Πάνο αυτή την εβδομάδα. Τα κριτήρια τα ξέρουν αυτοί. Εγώ ξέρω τι άνθρωπος είναι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Δεν τον φοβάμαι. Μας λείπει πάρα πολύ και ευχόμαστε να κάτσει όσο αντέξει.

Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor το πήρα στην πλάκα αλλά το εννοούσε τελικά. Μου στέλνουν όλα αυτά που γράφονται στο Twitter για τον Πάνο και γελάω πάρα πολύ. Τα έχω κρατήσει όλα για να του τα δείξω. Παίρνουμε πολλή αγάπη από τον κόσμο και ευχαριστούμε.

Μου αρέσει πολύ το Survivor και θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί και να παίζω. Εγώ είμαι του αθλητικού”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ