Ρένια Λουιζίδου : O λόγος που δεν έκανε δεύτερο παιδί !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου στο περιοδικό Hello και στην Σόνια Μαγγίνα . Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε και το λόγου που δεν έκανε δεύτερο παιδί . Δείτε και παρακάτω τι είπε :

Αν μου επιτρέπετε, γιατί δεν κάνατε περισσότερα παιδιά; Ίσως λόγω της φύσης της δουλειάς σας;

Όχι, ήταν δικές μου, προσωπικές φοβίες. Είχα δυσκολίες στην εγκυμοσύνη μου που μου δημιούργησαν μεγάλο άγχος τα πρώτα χρόνια. Δεν ήθελα να τεντώσω το σκοινί, να ρισκάρω. Το μεγαλύτερο κομμάτι ήταν δικό μου, ψυχολογικό, όχι ιατρικό. Όταν το ξεπέρασα και κατάλαβα πως δεν υπάρχει λόγος να νιώθω άγχος, ο Βίκτωρας είχε μεγαλώσει αρκετά, ήταν 6 ετών και δεν ήθελα να κάνω ακόμα ένα παιδί με το οποίο θα είχε τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήθελα να μεγαλώνουν μαζί. Είχα πέντε χρόνια διαφορά με τον αδελφό μου, είχε κερδίσει και χρονιά στο σχολείο, οπότε δεν συνυπήρξαμε σε καμία σχολική βαθμίδα. Στην παιδική μας ηλικία, ήταν σαν να ήμασταν δύο μοναχοπαίδια. Έβλεπα φίλους μου που είχαν αδέλφια με μικρή διαφορά ηλικίας και φανταζόμουν πως ήταν σαν να είχαν έναν κολλητό στο σπίτι και να έπαιζαν συνεχώς.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ