Όπως είδαμε πρόσφατα στο Περιοδικό ” Τηλέραμα ” συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα η οποία και μίλησε στην δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη για την περιπέτεια της με το κορονοϊό στέλνοντας το δικό της μήνυμα. Δείτε και παρακάτω τι είπε :
“Ήμουν κι εγώ φορέας του κορονοϊού. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά, αλλά ξέρετε τι με λυπεί; Αυτό το άγνωστο που βιώνουμε, αυτός ο ιός, χρειάζεται να πάρει και μια κοινωνική διάσταση. Τι εννοώ… Δεν έχουμε αρκετή ενημέρωση σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που είναι φορείς και έτσι έχουμε μια στάση περίεργη.
Επειδή λοιπόν το βίωσα, έχω να πω ότι δεν είναι ντροπή, δεν είμαστε υπόλογοι σε κάποιον, κανένας μας δεν ήθελε ούτε να νοσήσει ούτε να κολλήσει άλλους. Απλώς έτυχε. Εύχομαι υπομονή και πίστη σε όσους το περνούν και πιστεύω πως όλες οι δοκιμασίες έρχονται για κάποιον λόγο στη ζωή. Θα το ξεπεράσουμε και αυτό! ”







