Τραγικές ώρες για την Δανάη Παππά μετά το σοβαρό ατύχημα: «Δυστυχώς εγκεφαλικα…»

Δανάη Παππά: Το ατύχημα στα γυρίσματα και οι δηλώσεις για τον έρωτα

Το περιστατικό στα παρασκήνια
Στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω», η Δανάη Παππά μίλησε στο Happy Day για ένα πρόσφατο ατύχημα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε, το συμβάν έγινε λίγες ημέρες μετά από περίοδο ξεκούρασης.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Είχα 20 μέρες να ξεκουραστώ και έσπασα το πόδι μου την πρώτη μέρα από τις 20. Όλα καλά. Όλοι οι άνθρωποι γύρω μου αντιδράσανε πολύ ψύχραιμα», ανέφερε.

Δυσκολίες στα γυρίσματα του «Άγιου Έρωτα»
Το ατύχημα σημειώθηκε την περίοδο των τελευταίων γυρισμάτων της σειράς «Άγιος Έρωτας», με αποτέλεσμα να χρειαστούν αλλαγές στο κείμενο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως αναγκάστηκε να κινείται με μπότα, κάτι που την δυσκόλεψε ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και στη δουλειά της.

«Δε μπορούσα να κουνηθώ, ήμουν με μπότα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πτώση και ο τραυματισμός
Η ίδια περιέγραψε ότι στραβοπάτησε ενώ περπατούσε σε επίπεδο δρόμο, παρά το γεγονός ότι φορούσε φλατ παπούτσια.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ράγισμα στο πόδι σε δύο σημεία.

Η καθημερινότητα μετά το ατύχημα
Όπως ανέφερε, οι φίλες της τη βοήθησαν στο σπίτι, αν και η ίδια δυσκολεύεται να ζητά βοήθεια από τους άλλους.

Παράλληλα, τόνισε ότι ως άνθρωπος με έντονη δραστηριότητα, η ακινησία την επηρέασε έντονα ψυχολογικά.

Τι είπε για τον έρωτα
Κλείνοντας, η Δανάη Παππά μίλησε και για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως ο έρωτας δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή:

Πηγή enimerotko.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ