Λευτέρης Ελευθερίου : H αποκάλυψη για το διαζύγιό του – ” Έχουμε χωρίσει εδώ και τρία χρόνια , ήμασταν 22 χρόνια μαζί ”

Στο Gala και στη Μαριλού Πανταζή μίλησε ο Λευτέρης Ελευθερίου και είπε τα εξής
 Είναι τα παιδιά σου εξοικειωμένα με το γεγονός ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο;

Ναι, βέβαια. Εγώ έγινα δημόσιο πρόσωπο παράλληλα με τη γονεϊκότητα. Η αλήθεια είναι ότι είχα backround δέκα χρόνων σε γκρουπ και άλλων δέκα σε θεατρική ομάδα και κατανόησα πάρα πολύ γρήγορα τι σημαίνει για τον καθένα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οπότε, όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, φρόντισα να γίνουν εκείνα το επίκεντρο της προσοχής μου. Δεν θέλησα ποτέ να τα αφήσω να σκεφτούν ότι ο πατέρας τους είναι διάσημος και ότι αυτό έχει κάποια σημασία. Το γείωνα όλο αυτό, το κρατούσα σε χαμηλούς τόνους. Οπότε ξέρουν ότι κάνω κάποια δουλειά που αναγκαστικά με κάνει δημόσιο πρόσωπο και μέχρι εκεί. Εξ ου και παρότι έγινα διάσημος την περίοδο που τα social έφεραν πολύ προς τα έξω τα οικογενειακά έσω των δημόσιων προσώπων, εγώ προσπάθησα να το αποφύγω. Όχι ότι κατηγορώ ή κρίνω εκείνους που το κάνουν, γιατί ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο.

Επομένως είσαι από εκείνους που προστατεύουν την ιδιωτική ζωή τους.

Δεν είναι ότι την προστατεύω. Μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά ως έναν βαθμό. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου μου, το οποίο συνέβη πριν από τρία χρόνια. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, δεν έχει αλλάξει και κάτι για εμάς. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον. Ήμασταν 22 χρόνια μαζί, δεν κύλησαν τα πράγματα όπως περιμέναμε τα τελευταία χρόνια και αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, ήρεμα και πολιτισμένα. Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην οικογένεια μας και αυτό το φέρνουμε ως παράδειγμα στα παιδιά μας και για τις δικές τους σχέσεις. Γιατί αν αύριο μεθαύριο είναι με έναν άνθρωπο που αγαπάνε και για κάποιον λόγο αργότερα δεν θέλουν να είναι μαζί, πρέπει να χωρίσουν ήρεμα, με αγάπη και χωρίς φόβο.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ