Στις Rainbow Mermaids βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και αναφέρθηκε στις χημειοθεραπείες . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Πέρασα από το στάδιο του θυμού αλλά όχι εκεί που το τοποθετείς. Οι ογκολογικοί ασθενείς αν κάτι αντιμετωπίζουν είναι το εξής. Πολλές φορές η ίδια η θεραπεία, έχει τέτοιες παρενέργειες στον οργανισμό, οι οποίες είναι πολύ πιο επίπονες για τον οργανισμό από την ίδια την ασθένεια. Αυτό πολλές φορές έχει σαν αποτέλεσμα να πρέπει να ξυπνήσεις, να πας να κάνεις τη θεαραπεία σου και να το παζαρεύειες αν θα πας, να λες “δεν θέλω να πάω”, “δεν θέλω να πάω γιατί ξέρω ότι εάν πάω και το ζήσω αυτό, θα γυρίσω στο σπίτι και θα πονάω τόσο πολύ, που δεν θα μπορώ να ακουμπήσω το κεφάλι στο μαξιλάρι””.
Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης: “Εκεί σε πιάνει ένας θυμός με το για ποιον λόγο να έχουμε καταφέρει τόσο σπουδαία πράγματα εμείς οι άνθρωποι, η ανθρωπότητα και οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται τόσο πολύ σε τόσο μεγάλο βαθμό για το απλό, για να γίνουν καλά. Αυτό με θύμωνε πιο πολύ, το ότι έμπαινα σε μία διαδικασία να διαπραγματευτώ αν θα κάνω το βήμα και πάω να θαραπευτώ”.







