Παύλος Σταματόπουλος : ” Πριν τέσσερα χρόνια πέρασα πνευμονική εμβολή , βούλωσαν οι αρτηρίες μου , ήταν θέμα ωρών ”

Στο Buongiorno βρέθηκε καλεσμένος ο Παύλος Σταματόπουλος και αναφέρθηκε στη περιπέτεια της υγείας του . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Πηγαίνω κάθε έξι μήνες και κάνω check up, και κάθε φορά που βλέπω τη μητέρα μου στον ύπνο μου. Νομίζω ότι είναι υποσυνείδητο…Πριν τέσσερα χρόνια πέρασα πνευμονική εμβολή. Βούλωσαν οι αρτηρίες μου σε όλο το αριστερό πόδι. Μετά μου είπαν ότι ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση, και ήταν θέμα ωρών. Επειδή μεσολάβησε ένα ταξίδι στη Μαδρίτη, και όταν έφτασα στο αεροδρόμιο ένιωθα το πόδι μου κάπως περίεργα, αλλά είχα κάποιες δουλειές πρώτα, είπα να το αφήσω για την επόμενη μέρα. Ο παθολόγος μου ευτυχώς είναι ο κολλητός μου και μου είπε να πάω να το δούμε γιατί δε τα βλέπει καλά τα πράγματα. Με το που πήγα και με εξέτασε, μου είπε, “ελπίζω να μην έχεις δουλειές αυτές τις μέρες γιατί μπαίνεις στο νοσοκομείο.

Μπήκα στο νοσοκομείο, έκανα εγχείρηση, μπήκα στο νοσοκομείο, στην εντατική, διασωληνώθηκα, και νοσηλεύτηκα για δέκα μέρες. Όλα αυτά τα αντιμετωπίζω σαν να συνέβησαν σε κάποιον άλλον. Δεν είναι κάτι που το φέρω βαρέως. Επίσης, το γεγονός ότι γυμναζόμουν και δεν κάπνιζα, βοήθησε πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ