Η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκαν στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για την προσωπική τους ζωή.
“Ήταν Χριστούγεννα που ήρθα για να φάμε παρέα και μου λέει κάτσε να φάμε και μου λέει μιλάω πάνω στη γυναίκα και δεν μ’ ακούει και όταν έφυγα λέω “πολύ άσχημο πράγμα η μοναξιά, μακάρι να τον βοηθήσει ο Θεός να είναι καλά και να περνάει οτιδήποτε χωρίς μοναξιά, δεν είναι ωραίο πράγμα”, είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.
“Όταν είδα την Κόνι αισθανόμουν πολύ ωραία που ο Λευτέρης επιτέλους είχε μια οικογένεια γιατί ο καλλιτέχνης όταν φεύγει από το μαγαζί φεύγει πάει σ ένα σπίτι και είναι μόνος του”, δήλωσε στη συνέχεια η Άντζελα Δημητρίου για τον Λευτέρη Πανταζή.
Τότε ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και ο ίδιος για την περίοδο που δεν είχε παιδί αλλά και τη μοναξιά που βίωνε: “Ζήλευα που η Βίσση είχε παιδί και εγώ δεν είχα.. Όλη αυτή η επιτυχία που είχα στο Διογένης γέμιζα μαγαζιά και έλεγα να μην έχω ένα παιδάκι…”
Πηγή Yupiii.gr







