Στο Happy day βρέθηκε καλεσμένη η Βέρα Μακρομαριδου και είπε τα εξής
Αναφερόμενη στη μητρότητα και την καθημερινότητά της με το μωρό, η Βέρα Μακρομαρίδου είπε: «Είμαστε λίγο καλύτερα τώρα. Δεν ήταν κάτι τρομακτικό. Το βιώνω όμορφα, ίσως είναι και καλόβολο μωρό. Ας μη λέω βέβαια και πολλά αλλά έχει πάει καλά μέχρι στιγμής. Ως στιγμής είμαι όπως το φανταζόμουν και το παιδί είναι όπως το φανταζόμουν αλλά έχω γίνει πιο φοβητσιάρα. Δεν είμαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό μου ακόμα».
Στη συνέχεια για τον σύζυγό της, η ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι πολύ αγχωμένος. Τώρα αρχίζει και χαλαρώνει. Είδε τις πρώτες άσπρες τρίχες από το άγχος. Τώρα έχουμε αρχίσει και οι δυο και χαλαρώνουμε. Ήταν μάχιμος από την αρχή αλλά τον αγχώνει να είμαστε καλοί γονείς και το πρακτικό ζήτημα, δηλαδή το πώς μεγαλώνεις ένα παιδί».
Μιλώντας για την υγεία της μητέρας της μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, η Βέρα Μακρομαρίδου είπε: «Η σκηνοθέτιδα το χειρίστηκε φανταστικά. Μου είπε “φεύγεις τώρα”. Ήξερα ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Το έκαναν όλοι έτσι, ώστε να μην έχω καμία ενοχή που άφησα το γύρισμα. Είχε καρκίνο. Ήταν δυο χρόνια δύσκολα. Δεν έχει ποιότητα ζωής, όταν φτάνει ο ασθενής σε αυτή την κατάσταση. Οπότε, θα ήταν φανταστικά να μην είχε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση. Είχε προλάβει να μας πει όσα ήθελε, και εμείς αντίστοιχα. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ασθένεια χτυπάει αυτό το καμπανάκι. Ο πατέρας μου δεν ζούσε, οπότε όλη τη φροντίδα την αναλάβαμε οι δύο της κόρες. Δεν βλέπω πολλά όνειρα με τη μαμά μου. Ό,τι έχω δει είναι βαρύ, συναισθηματικά φορτισμένο, σίγουρα αν την είχα θα ήταν αλλιώς, αλλά ευτυχώς έχω πολύ καλά πεθερικά μου».







