Αντέδρασε ο Νίκος Μουτσινάς: ” Δε θέλω να δεχτω καμία κριτική, να μην ασχοληθούν”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή τη παράσταση Οικογένεια Άνταμς και αναφέρθηκε στη τηλεοπτική επιστροφή του με το τηλεπαιχνίδιLingo . Πιο συγκεκριμένα είπε Να μου ευχηθείτε καλή αρχή για το τηλεπαιχνίδι Lingo. Πήρα τον χρόνο μου και αυτή τη φορά επέλεξα αυτό που ήθελα να κάνω”, είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα επαγγελματική του επιλογή.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε και για τα σχόλια που συχνά ακολουθούν κάθε τηλεοπτικό του βήμα, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του απέναντι στην κριτική.

“Πάντα μου κάνετε μια ερώτηση στην οποία θα δώσω μια απάντηση και θα ξεκινήσουν όλοι να λένε το κοντό και το μακρύ και η πλήξη είναι μεγάλη. Παρόλα αυτά, αφού την κάνατε, θα πω ότι δεν με αφορά η άποψη τους καθενός. Δεν θέλω να δεχτώ καμία κριτική, τους ζητάω να μην ασχοληθούν. Φαντάζομαι θα πουν την άποψή τους αλλά εμένα δεν με αφορά. Πάω να κάνω τη δουλειά μου, με ενδιαφέρει να είναι ικανοποιημένα τα αφεντικά που δουλεύω και οι συνάδελφοι που είμαστε εκεί, να είμαστε χαρούμενοι”, απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, μιλώντας ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα σχόλια γύρω από τη δουλειά του.

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς ρωτήθηκε αν οι άνθρωποι που πέρασαν από δοκιμαστικό για το ίδιο τηλεπαιχνίδι τού ευχήθηκαν καλή επιτυχία μετά την επιλογή του.

“Σε ποια χώρα σου εύχονται “καλή επιτυχία” οι άνθρωποι που έκαναν και εκείνοι δοκιμαστικό αλλά τελικά πήραν εμένα;”, κατέληξε με χιούμορ ο παρουσιαστής. . . .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ