Στη Μαρία Αντωνά και στο Σαββατοκύριακο Παρέα μίλησε ο Δήμος Βερύκιος και αναφέρθηκε στο Δημήτρη Παπανώτα . Πιο συγκεκριμένα είπε
“Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει μυαλό και παιδεία, μεγάλη εμπειρία για αυτό έχει μια ιερή υποχρέωση. Πρέπει να διδάσκει. Για αυτό με στεναχωρεί και τον μαλώνω και δημοσίως και κατ’ ιδίαν. Του λέω: ‘Ρε συ. Είσαι ένα κεφάλαιο πια. Τι θέλεις και ανακατεύεσαι με τα πίτουρα; Θα σε φάνε οι κότες’. Εδώ τι ήθελε και ανακατεύτηκε;”
“Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου”
Επίσης, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε ότι “Για να γράψει κάποιος για μένα, πρέπει να τον έχω προκαλέσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις γελάω και λέω ότι δεν έχουν τίποτα να κάνουν και ασχολούνται με εμένα γιατί πουλάω. Δεν με αγχώνουν τα νούμερα. πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μου είπε: ‘Πριν φύγω από το σπίτι κάθομαι να δω το τέταρτό σου και να φύγω’ με ικανοποιεί. Όταν ο Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός, έκανε διάδρομο την ώρα που εμφανίζομαι και του απαγόρευσαν να κάνει, επειδή πήγε δυο φορές να σκοτωθεί από τα νεύρα του. Επειδή έβλεπε Δήμο Βερύκιο”
Στη συνέχεια υπογράμμισε πως “Έχουν ζητήσει πολλοί την απόλυσή μου. Δεν σκέφτηκα να ηγηθώ δικής μου εκπομπής. Δεν είμαι μπροστινός, είμαι του παρασκηνίου… Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση. Να γυρίσει η Ελένη Μενεγάκη, καλοδεχούμενη αλλά με κάτι καινούριο. Έχει να προσφέρει πολλά ακόμα”







