Γιάννης Κουκουρακης: ” Το 2025 δοκιμαστηκα στα όρια μου , ψυχικά και σωματικά”

Στο The 2 night show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κουκουρακης και είπε τα εξής

«Το ’25 ήταν καλή χρονιά, ήταν δύσκολη χρονιά από θέμα κούρασης, αλλά έφυγε πολύ όμορφα και μπήκε και το ’26 πάρα πολύ όμορφα. Μια γνώση που απέκτησα για την ανθρώπινη φύση, βγήκα λίγο από το ροζ συννεφάκι που ήμουνα πάντα, αλλά είμαι ξανά εκεί τώρα γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ και δεν μ’ αφορά να βγω.Το ροζ συννεφάκι… τα ’χει όλα καλά. Βλέπεις μόνο τα θετικά, δεν ασχολείσαι με πράγματα που δεν θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Έφυγα και ξαναπήγα γιατί ήταν μια πραγματικά κουραστική χρονιά και δοκιμάστηκα και εγώ στα όριά μου, ψυχικά και σωματικά», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Κουκουράκης.

«Το βασικότερο για εμένα είναι να κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, να έχω τους ανθρώπους που εκτιμάω δίπλα μου και να έχω υγεία ψυχική και σωματική», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ