Στέλλα Κονιτοπούλου : ” Η κόρη μου δεν θα έφευγε από το σπίτι αν δεν έπαιρνα την απόφαση εγώ – Χρειάστηκα ψυχολόγο ”

Στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Στέλλα Κονιτοπούλου και είπε τα εξής

«Μου είχε κοστίσει πάρα πολύ τις περιόδους που έμεινα στο σπίτι γιατί, όταν έχεις μάθει να τρέχεις με χίλια και ξαφνικά το 1000 γίνεται 10, εκεί ψάχνεσαι. Χρειάστηκα βέβαια τη βοήθεια ψυχολόγου, όπως και σήμερα έχω ψυχολόγο. Θεωρώ ότι ο ψυχολόγος πρέπει να ‘ναι πάντα στη ζωή μας, όχι μόνο σε μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά αλλά σε όλους», είπε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Και συνέχισε: «Τώρα δεν είμαστε κοντά με την κόρη μου, μένει σε άλλη περιοχή, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση για κάτι, είμαι έτοιμη. Και αυτή την απόφαση δυσκολεύτηκα να την πάρω. Αν δεν την έπαιρνα εγώ την απόφαση, δεν θα έφευγε από το σπίτι».

«Όσο μπορούσα να κρατήσω το κορίτσι, δεν την καταπίεσα ποτέ σε τίποτα. Είχε τη δική της προσωπική ζωή. Αντιθέτως, καθόταν γιατί είχε το φαγητό της και τα ρούχα της έτοιμα. Μέχρι και σήμερα τα κάνω αυτά όλα αυτά», συμπλήρωσε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ