Στο Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Οικονομόπουλος και είπε τα εξής “Δεν μου είναι εύκολο να βάλω έναν άνθρωπο στη ζωή μου και να ξέρω ότι θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Γιατί θέλω να το ζήσω. Δεν ξέρεις ποτέ. Σου είπα, είναι η ζωή απρόβλεπτη. Μπορείς σε ένα μήνα να σου παρουσιάσω ότι εγώ έχω γυναίκα και παντρεύομαι”.
Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει την αγάπη και τη στήριξή του στον Γιώργο Μαζωνάκη:
“Τον αγαπάω το Γιώργο. Έχει κάνει κι αυτός τη δική του την πορεία. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τον πετροβολούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα κανάλια και αυτός ο άνθρωπος να πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να μην μπορεί, είναι κρίμα”.
Η πίστη του στον Χριστό
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του σχετικά με τη βαθιά θρησκευτική του πίστη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε με πάθος και ένταση για όσα νιώθει:
“Ποιος θα με καταλάβει αν τα πω; Είμαι παραδομένος κυριολεκτικά στο Χριστό. Παραδομένος. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά να κερδίσω την αιώνια ζωή. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος για να μπορώ να είμαι εκεί. Εκεί που θέλω να πάω. Δεν ξέρω αν το αξίζω, αλλά θέλω να πάω. Δε με ενδιαφέρει να με κρίνουνε. Το έχω πει 1000 φορές. Δε με νοιάζει. Βρίστε με όσοι θέλετε. Δε με ενδιαφέρει. Καθόλου. Καθόλου. Είναι το μοναδικό πράγμα που έχω ένταση όταν μιλάω. Τρελαίνομαι. Πώς να στο πω;”.







