Σοφία Μουτίδου : ” Όταν είπα τον Γκλέτσο ψεύτη έγινα θέμα. Κανείς δεν είπε γιατί η Κωνσταντοπούλου είπε τον Ουγγαρέζο ”

Στο Real View της Δευτέρας σχολίασαν τον έντονο καυγά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και Δημήτρη Ουγγαρέζου . Πιο συγκεκριμένα είπαν

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα με τον καβγά της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: “Έχω αφήσει κι ένα κίνημα που τον λέει “Λες ψέματα”. Όταν το είπα εγώ έγινε θέμα. Τώρα κανείς δεν είπε γιατί είπε “ψεύτη” τον Δημήτρη Ουγγαρέζο”

Με τη σειρά της, η Ελίνα Παπίλα υπογράμμισε πως “Και δεν είναι μόνο αυτό. Σκέψου ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφυγε από την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο λεπτό πάνω, γιατί πήγε να της μιλήσει για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα”

Με σαρκασμό η Σοφία Μουτίδου υπογράμμισε: “Ξέρεις γιατί; Γιατί μας αντιγράφουνε αγάπη μου. Θεότρελη. Βλέπει παντού συνωμοσίες. Όλα γίνονται γι’ αυτό. Φεύγουν οι πολιτικοί, φωνάζουν ψέματα ο ένας τον άλλον, αν δεν είναι μόδα αυτό τι είναι;”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ