Mαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα : ” Έναν άνθρωπο τον αγαπάς για αυτό που είναι , όχι για τα κιλά του και για το αν είναι όμορφος ”

Στο Βreakfast@star μίλησε η Μαρία Αντωνά και είπε τα εξής «Με την Κατερίνα Καραβάτου έχω εξαιρετικές σχέσεις, την έχω αγαπήσει. Μου λείπει λίγο, μιλήσαμε τι κάνει πως είναι τα παιδιά της. Με έναν άνθρωπο της δουλειάς δεν θα μπω σε δύσκολη θέση να ρωτήσω. Όταν χρειαστεί θα με καλέσει από μόνος του. Διαχωρίζω το κομμάτι της φιλίας από τη δουλειά. Θέλω να είμαι διακριτική». Και για τις δηλώσεις του Λιάγκα για τα κιλά, τόνισε: «Ήταν πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε. Ενώ όλοι υποστηρίζουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει καυστικός σχολιασμός σε ό,τι αφορά στα κιλά του, γιατί έναν άνθρωπο τον αγαπάς για αυτό που είναι όχι για τα κιλά του και αν είναι όμορφος, αλλά αν δεις τι γίνεται στα social, λες που είναι όλοι αυτοί…».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ