Σία Κοσιώνη : ” Δοκίμασα τον εαυτό μου και τα όρια μου ”

Στο instagram η Σία Κοσιώνη έγραψε σχετικά με το θεατρικό της ντεμπούτο στη παράσταση ” Παραδοσιακώς Ακατάλληλο . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Χθες έκλεισε η αυλαία του “Παραδοσιακώς Ακατάλληλο” και μαζί μιας εμπειρίας αναπάντεχης, μοναδικής και απολύτως ευεργετικής για μένα. Δοκίμασα τον εαυτό μου και τα όριά μου σε κάτι εντελώς διαφορετικό, έμαθα νέα πράγματα, ανακάλυψα τη μαγεία του κόσμου του θέατρου, μα, το πιο σημαντικό είναι ότι γνώρισα αυτή την υπέροχη παρέα της @theatrikisymmaxia του τρομερού presidente μας @antonisvourakis. Πίστευα ότι από μια ηλικία και μετά δύσκολα κάνεις νέους φίλους. Διαψεύσθηκα πανηγυρικά”.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως “Τους ευχαριστώ από καρδιάς κάθε έναν ξεχωριστά, μα ιδιαιτέρως τον @george_lebesis που πάντα ανακαλύπτει τρόπους να με… “ξεβολεύει”. Όλοι μαζί ευχαριστούμε όλους εσάς που στηρίξατε αυτή την προσπάθεια και μαζί τη Γαλιλαία. Το χειροκροτημά σας και το γέλιο σας θα αντηχεί για καιρό στα αυτιά μας! Βαθιά υπόκλιση λοιπόν και… εις το επανιδείν!”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ