Ο Απόστολος Γκλέτσος, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα, αλλά και τις οικονομικές του εμπειρίες.
Όπως αποκάλυψε, είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο και τόνισε πως ο έρωτας μπορεί να βιωθεί σε κάθε ηλικία, απλώς με τον χρόνο αποκτά πιο βαθύ και συναισθηματικό χαρακτήρα.
Αναφερόμενος στις οικονομικές του δυσκολίες, παραδέχτηκε ότι έχασε αρκετά χρήματα στο χρηματιστήριο, λέγοντας πως ο πατέρας του τον είχε προειδοποιήσει να είναι προσεκτικός. «Ο πατέρας μου με το ζόρι κράτησε κάποια χρήματα για να έχουμε τώρα που άσπρισαν τα γένια μας», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ηθοποιός, που έχει επανασυνδεθεί με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, δήλωσε πως περνά μια όμορφη και ισορροπημένη φάση στη ζωή του, γεμάτη ηρεμία και αγάπη.
Πηγή toedolio5.gr







