Kαλομοίρα : ” Μου πήρε καιρό να ζητήσω βοήθεια , ξυπνούσα κάθε μέρα και ήμουν αρνητική ή έκλαιγα ”

Καλεσμένη στο Πρωινό Σαββατοκύριακο βρέθηκε η Καλομοίρα και αναφέρθηκε στη μάχη της με τη κατάθλιψη . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Το παλεύω με τον εαυτό μου, ρωτάω επίσης μέσα μου γιατί, τι με πείραξε και τι αγχώθηκα και το αναλύω. Θέλω να έχω μια αυτοπεποίθηση στη ζωή μου. Ό,τι και να πούνε οι άλλοι, ό,τι και να μου συμβεί να πω: εντάξει.

Με βοήθησε να καθαρίσω το μυαλό μου. Μου πήρε καιρό να ζητήσω βοήθεια γιατί ένιωθα αν πάω δεν θα είμαι καλά στο μυαλό μου. Έτσι το ένιωθα, αλλά μετά είπα να το δοκιμάσω.

Κάθε μέρα ξυπνούσα και ήμουν αρνητική ή έκλαιγα (…) Κατάλαβα πως πρέπει να νιώθω ελευθερία στα πάντα γιατί αλλιώς πνίγομαι” είπε.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ