Δημήτρης Πανόπουλος : ” Ένιωσα ετεροντροπή γι’αυτά που έγιναν στο Καλημέρα Ελλάδα ”

Ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασε την ατάκα που ειπώθηκε «Καλημέρα Ελλάδα» ανάμεσα στον Παναγιώτη Στάθη και την Άννα Λιβαθυνού για τα… μεγάλα αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πανόπουλος στο Weekend Live ανέφερε: «Ήμουν αφηρημένος στα πλάνα του γάμου γιατί ένιωσα ετεροντροπή γι’ αυτά που έγιναν στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν μου φάνηκε ούτε αστείο ούτε τίποτα, αισθάνθηκα ντροπή. Όχι, αλήθεια σας το λέω, δεν το σοβαρεύω, αλήθεια σας το λέω. Όχι, δεν είναι αστείο. Είναι ανατριχιαστικό, είναι σεξιστικό».Ήταν ένα σκηνικό που δεν είπα ότι τρελάθηκα και τι τρομερό αστείο, αλλά είναι αυτά που έχουμε συνηθίσει να τα λένε τηλεοπτικά», συμπλήρωσε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Πηγή tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ