Καλεσμένη στο Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε η Μαρία Σολωμού και είπε τα εξής “Μέχρι τα 12 ήμουν κολλημένη στη μαμά μου. Ντρεπόμουν, δεν πήγαινα σε πάρτι… ακόμα είμαι… μη με κοιτάτε έτσι! Ήμουν ένα μικρό σαφρακιασμένο κοριτσάκι πολύ αδύνατο. Στα 13 αποφάσισα να μοιάσω με κορίτσι. Αδιαθέτησα και ήταν σοκαριστικό… Αλλά ήμουν ένα παιδί πολύ μαζεμένο!“.
Σε άλλο σημείο, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο φλερτ και στις σχέσεις: “Εγώ έκανα πάντα την πρώτη κίνηση. Όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει δεν περιμένω, είμαι θερμοκέφαλη, δεν περιμένω. Έχει τύχει να στείλω εγώ σφηνάκι, να πάω να συστηθώ… Έχω φάει χυλόπιτα. Πιο νέα, όσες φορές έχω δείξει εγώ πρώτη ενδιαφέρον, έχω τέτοια μούφα! Σε εμένα προσωπικά δεν έχει λειτουργήσει… Αλλά δεν με ενοχλεί αυτή η χυλόπιτα. Με όποιον ήμουν εγώ πιο “ζεστή” από ότι ο άντρας, δεν με ήθελε τελικά“.
Στο τέλος της τηλεοπτικής συνέντευξης, η Μαρία Σολωμού μίλησε για το θεατρικό βήμα που ετοιμάζουν μαζί με τον Νίκο Μουτσινά: “Θα συναντηθώ με τον αιώνιο άνδρα μου, τον Νίκο Μουτσινά, τον Ιανουάριο ξεκινούν οι πρόβες. Ξανά κάνουμε το “Addams Family” μετά από δέκα χρόνια! Τρελό! Να πούμε ότι η Marseaux κάνει τη Wednesday Addams.Την παράσταση θα τη δούμε του χρόνου“.







