Γιώργος Λιανός για Κωνσταντίνα Καραλέξη : ” Περιμένω να μου κάνει την πρόταση γιατί με έχει αστεφάνωτο ”

Στο Πρωινό και στη Χριστίνα Βουδούρη μίλησε ο Γιώργος Λιανός και είπε τα εξής «Η Αριάδνη θα γίνει 14. Παίζει και μπάλα, μπορεί να σου κάνει κανένα τάκλιν στην καρωτίδα», είπε χιουμοριστικά ο Γιώργος Λιανός. 

Για το ενδεχόμενο γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη: «Περιμένω να μου κάνει την πρόταση γιατί με έχει αστεφάνωτο. Τα έχουμε ρυθμίσει αυτά τα θέματα. Στο θέμα του γάμου θα συμβεί μόνο όταν το θελήσουμε κάποια στιγμή αργότερα. Ένα μεγάλο πάρτι, με λίγους φίλους».

Για το Exathlon με παρουσιαστή τον Γιώργο Καράβα: «Μια χαρά μου φαίνεται ο Γιώργος Καράβας. Ανταπεξέλθετε σε όλες τις δυσκολίες, στις απαιτήσεις ενός προγράμματος που γυρίζεται εκεί που γυρίζεται, του βγάζω το καπέλο για την προσπάθειά του», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ