Mάκης Χριστοδουλόπουλος : Aπαντά στην κάμερα για τον πλειστηριασμό των σπιτιών του – ” Ξέχασα ότι τα είχα κάποια στιγμή και δεν πλήρωνα ”

Στο Ηappy Day και στο Δημήτρη Σιδηρόπουλο μίλησε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και αναφέρθηκε στα σπίτια που βγήκαν σε πλειστηριασμό . Πιο συγκεκριμένα είπε

«Άφησα να το πάρουν γιατί αν ήθελα να το φτιάξω να ήθελα 70.000 ευρώ. Το άφησα και το πήραν. Ούτε και με νοιάζει πλέον για τα ακίνητα γιατί δεν μπορεί να τα κρατήσει κανένας από τα εγγόνια που έχω. Δεν μπόρεσα να τα πληρώσω και τελείωσε, τα πήρανε», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

«Εγώ φταίω, ήταν μακριά και δεν μπορούσα να πάω, μου το πήρανε. Έκανα λάθος διαχείριση χρημάτων. Ξέχασα ότι τα είχα κάποια στιγμή και δεν πλήρωνα αυτά που θέλανε», κατέληξε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ