Kατερίνα Γκαγκάκη : ” Το καθημερινό στον ΣΚΑΙ το επέλεξα σε μια περίοδο που το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο ”

Στη Huffpost και στο Νίκο Γεωργιάδη μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη και αναφέρθηκε στις διατροφικές της διαταραχές . Πιο συγκεκριμένα είπε

Αυτό ξεκίνησε από τότε που ήμουν παιδί και ήταν πάρα πολύ έντονο. Τελείως δεν κοιμήθηκε ποτέ. Είχε καλές περιόδους, δυσκολότερες περιόδους. Ποτέ δεν μπορούσα να βρω τι το πυροδοτεί. Συνέβαινε ακόμα και σε περιόδους που φαινόταν ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Το “μπροστά” της τηλεόρασης περισσότερο καλό μου έκανε. Το καθημερινό στον ΣΚΑΪ το επέλεξα σε μια περίοδο που το πρόβλημα ήταν τόσο έντονο σε μένα που θεώρησα ότι το να έχω την καθημερινή διαδικασία του να βγω στην τηλεόραση θα είναι αποτρεπτικό από τα να έχω διάφορα επεισόδια. Και ήταν” δήλωσε.

Και πρόσθεσε: “Γύρω στα 36 που ήμουν στο “X – Factor” μου ήταν πάρα πολύ απλό να μην πάρει κανείς χαμπάρι τίποτα και να είμαι εγώ μια χαρά. Μεγαλώνοντας δεν λειτουργεί έτσι γιατί κουράζεται ο οργανισμός. Φαίνεται. Αρχίζεις να δείχνεις ταλαιπωρημένος, δεν έχεις δύναμη την επόμενη μέρα“.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε επίσης: “Προφανώς φταίνε οι γονείς- τώρα πια το έχω συγχωρήσει-, δεν θεωρώ από πρόθεση. Προσπάθησαν να βοηθήσουν, η μαμά μου έκανε μαζί μου θεραπεία. Χτες έγραψα στο ημερολόγιό μου 528 ημέρες. Αυτό γράφω, κάθε μέρα, και δίπλα ένα ΟΚ. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ζόρικα πολύ. Δεν θεωρώ ότι αυτό το πράγμα διορθώνεται 100%. Το ότι δεν θα ακυρώσω μια έξοδό μου επειδή μπορεί να νιώθω σήμερα πρησμένη, δεν σημαίνει ότι αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Όταν εγώ αισθάνομαι κακά με μένα και εσύ μου πεις τι ωραία που είσαι, νομίζω ότι με κοροϊδεύεις. Αισθάνομαι ακόμα χειρότερα“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ