Mαντώ Γαστεράτου : ” Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έκανα τρία παιδιά – Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο ”

Στο Καλοκαιρινό Ραντεβού μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου και είπε «Αν περάσεις έξω από το σπίτι μου νομίζεις είναι παιδικός σταθμός. Ακούγονται γέλια, τσιρίδες, κλάματα, αλλά ναι, είναι ένα όνειρο. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα έκανα τρία παιδιά.

Δεν το είχα φανταστεί, αλλά ήρθε στη ζωή μου τόσο όμορφα και μου αρέσει πολύ. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ευλογημένο», είπε για τα παιδιά της η Μαντώ Γαστεράτου.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν της λείπει η τηλεόραση, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Θα είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, όχι. Δεν μου λείπει, πιστεύω ότι εγώ της λείπω και το λέω με την έννοια ότι βρίσκομαι σε μία φάση της ζωής μου που όλα αυτά που κάνω με γεμίζουν τόσο πολύ, που δεν θα μπορούσα να δώσω παραπάνω ενέργεια στην τηλεόραση».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ