Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τη φετινή σεζόν μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είπε τα εξής για την Ειρήνη Μουρτζούκου
«Η Ειρήνη δεν έχει συναίσθημα. Το μόνο που κάνει είναι να γελάει και να ερίζει. Και κάποια μέρα σπάει και κλαίει. Κλαίει για τη μάνα της. Είναι προσκολλημένη με τη μάνα της, οπότε περνάμε σε ένα είδους οιδιπόδειου, με δυσκόλευε ότι έλεγα Ειρήνη-Οιδιπόδειο, είναι όμως Ρένος-Οιδιπόδειο. Έχει άτυπο οιδιπόδειο με τη μάνα της. », είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Και πρόσθεσε: «Όταν 14χρονη σκοτώνει το αδελφάκι του καταλαβαίνεις τη διαταραχή. Σκοτώνει και οργανώνει απαγωγές ψεύτικες, ζει παραβατικά. Μας λέει διαρκώς για όλα ψέματα».
O Ανδρέας Μικρούτσικος παράλληλα, έβαλε στο κάδρο κι έναν ακόμη ενδεχόμενο λόγο, να είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών.
«Όταν αποφασίζει να κάνει παιδιά που δε βρίσκει εύκολα, δεν έχει και ταλέντο στο να βρει το άλλο φύλο, οπότε επιλέγει ό,τι βρίσκει από τον μπαξέ.. Το παιδάκι αυτό βγαίνει μελαχρινό και ο πελάτης το πιο πιθανό είναι να μην το θέλει και μένει με ένα υλικό αστοχίας και το σκοτώνει. Και γι’ αυτό φοβάμαι κάποια στιγμή να μη με σκοτώσουν», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Νίκο Ευαγγελάτο







