H Nαταλία Γερμανού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : ” Δεν θεωρώ ότι ήμουν ούτε γλυκιά ούτε υποστηρικτική απέναντι σου ”

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ειπώθηκαν τα εξής

Μία χρονιά μοιραστήκαμε με την Κωνσταντίνα στο ‘Μες την καλή χαρά”. Ήταν μια χρονιά ζορισμένη για όλους μας. Εώ προσωπικά δεν αισθάνθηκα ότι φερόμουν πάρα πολύ καλά στην Κωνσταντίνα. Επειδή είχες έρθει και ο ρόλος σου μεγάλωνε, ίσως θα έπρεπε ως αρκετά χρόνια μεγαλύτερή σου να έχω αντιληφθεί ότι πολλά πράγματα ήταν άμυνα , φόβος και να μην είμαι τόσο… Σου είχα κάνει μία γκριμάτσα, έπαιξε μετά παντού ότι “η μία δεν αντέχει την άλλη”. Θέλω να πω ότι ήμουν πολλά χρόνια μεγαλύτερη από την Κωνσταντίνα...” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε σε αυτό το σημείο: “Αντί να κοιτάζω να μαθαίνω, εγώ είχα τον χαρακτήρα μου”.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε πάνω σε αυτό: “Ήσουν φοβισμένη και πολλές φορές ο φόβος μας βγαίνει… Με διάφορους τρόπους. Θέλω να πω για να μη μείνει στον κόσμο ότι όλοι εμείς ήμασταν τα θύματα αυτού του κοριτσιού, να ηρεμήσουμε λίγο, θέλω να το χαλαρώσουμε αυτό. Εγώ δεν θεωρώ ότι ήμουν ούτε γλυκιά ούτε υποστηρικτική απέναντί σου εκείνη την πρώτη χρονιά” .

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: “Δεν ξέρω αν συμφωνώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ ότι τα πράγματα είναι έτσι. Θεωρώ ότι δεν μας δόθηκε ο χρόνος, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Η κάθε πλευρά αντιδρούσε όπως αντιδρούσε. Και εγώ βλέπω πράγματα που λέω “γιατί το έκανα;”. Βγαίνει σαν θρασύτητα, αλλά δεν ήταν έτσι από μέσα μου“.

Όταν ανοίξαμε τα χαρτιά μας όλα λύθηκαν” κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ