Nτέμης Νικολαϊδης : ” Ακούω Άννα Βίσση – Πρώτη φορά την είδα πριν δύο χρόνια ”

Καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή “Build Up” ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων τι μουσική ακούει κι αν ακούει Άννα Βίσση. “Ακούω Άννα Βίσση. Πρώτη φορά όμως την είδα πριν δύο χρόνια νομίζω. Δεν την είχα ξαναδεί” απάντησε αρχικά.

Σε αυτό το σημείο, ο παρουσιαστής Μιχάλης Τσόχος είπε χαριτολογώντας: “Έφαγες var με αυτό που λες! Είναι σαν να μην επιτρεπόταν να τη δεις πριν και την είδες πριν δυο χρόνια” .

Όχι δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, καθόλου” ξεκαθάρισε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης για την Άννα Βίσση: “Την είχα δει -της το ‘πα κιόλας- όταν ήμουν πιτσιρικάς στην Αλεξανδρούπολη όταν είχε έρθει με τον Καρβέλα. Ήμουν 16 χρονών, δεν θυμάμαι τίποτα. Έτυχε να πάω να τη δω πριν δυο χρόνια“.

Πηγή Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ