Φοίβος Δεληβοριάς για την κόρη του , Ιόλη : ” Eίναι ένας άνθρωπος ελεύθερος κι αυτό μου αρέσει πάρα πολύ ”

Στο Buongiorno μίλησε ο Φοίβος Δεληβοριάς και είπε τα εξής

«Όταν ακούω την Κατερίνα Στανίση να λέει το ”Μυστικέ μου έρωτα” αμέσως υπάρχει μια ταινία στο μυαλό μου. Από την άλλη, σε έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε ως πολύ σοβαρό, ας πούμε σε έναν τραγουδιστή κύρους, βλέπω και τις χιουμοριστικές του πλευρές. Στον Γιώργο Νταλάρα μου αρέσει πολύ η χιουμοριστική του πλευρά. Για τα ”Νούμερα” είχα ετοιμάσει σενάριο για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή και να αντιστρέψω τους ρόλους τους».

Στην συνέχεια, ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησε για τους γονείς του και τα παιδικά του χρόνια, σημειώνοντας πως μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον και μία συνοικία ανοιχτή.

«Η Καλλιθέα της δεκαετίας του ’80 στην οποία ήμουν παιδάκι ήταν ένα μέρος με δεκάδες σινεμά και είχε και μια μικρή ελίτ, καθώς ήταν η αγορά των νοτίων προαστείων. Κι από την άλλη υπήρχαν και λαϊκοί άνθρωποι. Η γιαγιά μου ήταν πολύ λαϊκός άνθρωπος, η μαμά μου ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαφορετικοί και ταιριαστοί άνθρωποι μαζί».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ