Kατερίνα Στικούδη : ” Προβληματίστηκα λίγο με τα κιλά μου μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη ”

Η κάμερα του Super Κατερίνα και η Μαρία Κοκολάκη συνάντησαν τη Κατερίνα Στικούδη στα γυρίσματα του νέου της videoclip και είπε τα εξής

«Αγαπώ τα social media, μου αρέσει να εκφράζομαι μέσα από αυτά, να μοιράζομαι με τον κόσμο και προσωπικές στιγμές αλλά και επαγγελματικές. Υπάρχουν ώρες που αν έχω όρεξη μπορεί να απαντήσω και πιο περίεργα», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Κάνω πολλές ώρες γυμναστική. Κάνω crossfit πολλά χρόνια και τώρα ετοιμάζομαι να κατέβω και σε δεύτερους αγώνες. Την πρώτη φορά δεν με είχαν αγχώσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά τη δεύτερη προβληματίστηκα λίγο. Έκανα διατροφή και δεν έβλεπα αποτέλεσμα», ανέφερε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Στικούδη.

Τέλος, η τραγουδίστρια απάντησε στο ενδεχόμενο του χρόνου να τη δούμε σε κάτι τηλεοπτικό λέγοντας: «Συζητάω τηλεοπτικές προτάσεις για του χρόνου. Αν πάνε όλα καλά, κάτι θα δείτε. Δεν θα έκανα podcast γιατί το βαριέμαι».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ