Aνθή Βούλγαρη : ” Αν μπορούσα θα έλειπα άλλους 4 μήνες – Είχα άγχος για την επιστροφή μου ”

Μετά το τέλος του Κοινωνία Ώρα Mega οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ανθή Βούλγαρη και είπε

Το μυαλό μου είναι στο μωρό συνέχεια και νομίζω από εδώ και πέρα θα είναι συνέχεια στο μωρό. Παράλληλα έχω και μια χαρά γιατί γύρισα πίσω, είδα τους συνεργάτες μου, μίλησα με τον κόσμο, πολύ όμορφα», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

«Έλειπα τέσσερις μήνες και αν μπορούσα θα έλειπα άλλους τέσσερις. Από τη δουλειά μου έλειψε η επαφή με τον κόσμο, η επαφή με την επικαιρότητα, με τους συνεργάτες μου. Είναι η οικογένειά μου», σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Είχα άγχος για σήμερα, δεν ήξερα πώς θα μπω, είχα άγχος για τα θέματα. Κάθε αρχή και δύσκολη. Άνοιξε ένας καινούργιος κύκλος στη ζωή μου και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Ανθή Βούλγαρη.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ