Μαντώ : ” Η ΕΡΤ μας είχε κάνει πρόταση για απευθείας ανάθεση στη Eurovision , μαζί με τον Στέφανο Κορκολή ”

Στα Παραπολιτικά 90,1 με το Γιώργο Κουβάρα βρέθηκε η Μαντώ και αναφέρθηκε στην Eurovision . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Βεβαίως και αγαπάω τη Eurovision, είχα προσπαθήσει άλλες δύο φορές να πάω, το 1989 και μία πρόταση για απευθείας ανάθεση που είχαμε στα 90’s από την ΕΡΤ να πάμε με τον Στέφανο Κορκολή. Δεν μπορούσαμε όμως να το κάνουμε τότε λόγω υποχρεώσεων, είχε πέσει και λίγο το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τον διαγωνισμό” δήλωσε αρχικά η γνωστή ερμηνεύτρια και συμπλήρωσε:

“Πέρασαν όμως τα χρόνια, εγώ πήγα το 2003, πέρασα πάρα πολύ ωραία. Η Eurovision είναι κάτι συγκλονιστικό, μία εμπειρία που πρέπει να τη ζήσει κάθε καλλιτέχνης. Δεν πήγε και πολύ καλά βέβαια, εξαρτάται το αποτέλεσμα από πολλά: τα πολιτικά, την ανταλλαγή ψήφων. Εμένα δεν με νοιάζουν όλα αυτά. Εγώ πήγα να ερμηνεύσω, να δείξω τη φωνή μου σε ένα δύσκολο τραγούδι και άφησα καλή εντύπωση. Αυτό μετράει για μένα”.

Όσον αφορά τις τραγουδίστριες που μας εκπροσώπησαν τις δύο τελευταίες χρονιές, στον μουσικό διαγωνισμό, η Μαντώ υπογράμμισε πως “Η Μαρίνα Σάττι έχει ένα δικό της στυλ, εκτιμώ το ότι εκφράζει την αλήθεια της. Κάνει αυτό που της αρέσει και δεν προσαρμόζεται σε αυτά που θέλει η αγορά. Έχει φωνητικές δυνατότητες, έχει σπουδάσει, την εκτιμώ πολύ. Η Klavdia νομίζω πως έχει βρει τον εαυτό και το στυλ της, το κάνει εξαιρετικά αυτό το πάντρεμα παραδοσιακού με σύγχρονου”

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ