Στο Breakfast@star και στη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Ρίτσα Μπιζόγλη και αναφέρθηκε στο Γιώργο Παπαδάκη και στην απόφαση του να ολοκληρώσει το Καλημέρα Ελλάδα . Πιο συγκεκριμένα είπε
«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα λείψει από την τηλεόραση, αλλά νομίζω ότι το σημάδι του είναι ανεξίτηλο. Το λέμε όλοι αυτό, όσοι έχουμε περάσει, όσοι έχουμε βρεθεί κι όσοι έχουμε παρακολουθήσει, όσοι έχουμε μάθει, όσοι έχουμε διδαχθεί. Νομίζω ότι τον σεβασμό δεν τον δίνουμε μόνο εμείς, γιατί τον αξίζει, γιατί πάλεψε, γιατί αγωνίστηκε, του τον έχει δώσει ο κόσμος βρε παιδί μου.
Ήταν επιλογή. Είναι σπουδαίο πράγμα να είσαι επιλογή και δεν μπορείς να το βάλεις σε ζυγαριά αυτό. Άντε και να πω εγώ ότι δεν είναι καλός, τι νόημα έχει; Το λέει ο κόσμος. Άρα εμείς είμαστε και λίγο περιττοί. Έχω πολλά χρόνια να κάνω πρωινό, πάνω από 20 χρόνια. Το έχω κάνει, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που σχεδιάζουν το πρόγραμμα», δήλωσε η Ρίτσα Μπιζόγλη.







