Άννα Φόνσου : ” Ήρθε ένας νεαρός να μιλήσει σε μένα – Η Βουγιουκλάκη του είπε ‘Δεν σου φαινόταν ότι είσαι χαζός ””

Στο στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Φόνσου και είπε τα εξής “Η Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει στον δρόμο ούτε να βγει. Όπως μιλούσε η Βουγιουκλάκη στους θαυμαστές της, δεν νομίζω ότι θα μιλήσει άλλος άνθρωπος. Τους αγαπούσε, τους έλεγε “ευχαριστώ”. Εγώ της έλεγα “Πάμε να φύγουμε μωρέ, θα τρελαθώ με την καθεμία που έρχεται από πίσω”. Η Αλίκη έλεγε “Μην την ακούτε, είναι καλό κορίτσι άλλες ώρες. Κάτι συμβαίνει τώρα, πονάει το στομάχι της” δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Σε άλλο σημείο, η Άννα Φόνσου περιέγραψε μία ιστορία από το ταξίδι που είχε κάνει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Κατιάνα Μπαλανίκα στη Θεσσαλονίκη.

Θυμάμαι ήμασταν στη Θεσσαλονίκη εγώ, η Αλίκη και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Ήμασταν σε ένα μαγαζί και μας κοίταζαν όλοι οι νεαροί. Σηκώθηκε ένας νεαρός. “Ωχ, θα πάει στην Αλίκη. Τη βάψαμε , δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε” σκέφτηκα. Ήρθε να μιλήσει σε μένα. Τον ρώτησε η Αλίκη “Σε ποια ήρθες να μιλήσεις αγόρι μου;” . “Στην κυρία Φόνσου” της απάντησε. “Έλα, δεν σου φαινόταν ότι είσαι χαζός” του είπε η Αλίκη (γέλια)” ανέφερε η Άννα Φόνσου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ