Σοφία Μουτίδου : ” Όλη η θεραπεία που κάνω είναι μια μάχη να μην γίνω σαν τους γονείς μου ”

Στο Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε η Σοφία Μουτίδου και είπε

Η γνωστή ηθοποιός και stand up comedian αναφέρθηκε στην κόρη της. “Με την κόρη μου βλέπω πολλά κοινά και λέω “πω πω κούραση”. Τα ίδια έκανα και εγώ. Όλη η θεραπεία που κάνω είναι μια μάχη να μην γίνω οι γονείς μου” δήλωσε.

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, η Σοφία Μουτίδου είπε: “Δεν μπορείς να παράξεις κωμωδία με πολιτική ορθότητα, αλλά φυσικά υπάρχουν και όρια. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές, οι άντρες είναι στο πιο απυροβόλητο, ενώ η γυναίκα είναι η εύκολη λεία. Έχω δεχτεί τέρατα από μηνύματα, πήγα στη ΓΑΔΑ και ησύχασα όταν μου είπαν ότι μπορούν να βρουν τα προφίλ“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ