Θανάσης Βισκαδουράκης : ” Παλιά δεν κουνιόταν φύλλο – Ο γιος μου τρώει το καλύτερο φαγητό , βλέποντας κινητό και με γράφει ”

Στο στούντιο 4 βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και είπε τα εξής

Εγώ είμαι παλιός, το ‘χω καμάρι στη ζωή μου. Πάντα μου λένε ότι είμαι ο πιο συντηρητικός, ο πιο τακτοποιημένος στο καμαρίνι” δήλωσε αρχικά.

Σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε μία σύγκριση ανάμεσα στις σημερινές και στις παλαιότερες ελληνικές οικογένειες.

Λέμε για τις πατριαρχικές κοινωνίες. Ο μπαμπάς κάποτε ερχόταν σπίτι και έτρωγε το καλύτερο φαγητό, είχε το ποτήρι του με το κρασί του, είχε την καλύτερη θέση στην τραπεζαρία του σπιτιού και δεν κουνιόταν φύλλο. Έτρωγε και μετά πήγαινε για νάνι. Λέγαμε ότι αυτό είναι πολύ κακό. Τώρα τι κάνουμε στα παιδιά μας; Ο γιος μου τρώει το καλύτερο φαγητό, ό,τι ώρα θέλει βλέποντας κινητό, με γράφει, του μιλάω 20 φορές και με γράφει. Επομένως τι παιδιά μεγαλώνουμε; Γιατί κατηγορούμε το παρελθόν ενώ δεδν κοιτάμε το τώρα” ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ