Τέσσερις μήνες πέρασαν από τότε που ένας οδηγός παρέσυρε το μηχανάκι του Μιχάλη Μητρούση και είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργείο και ο ηθοποιός μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και είπε «Ήταν μια πάρα πολύ άτυχη στιγμή, μέσα σε δευτερόλεπτα έπρεπε να σκεφτώ τη συντήρησή μου, να ζήσω. Το έκανα μέσα σε δέκατα δευτερολέπτου, βλέποντας ένα αυτοκίνητο να με κλωτσάει προς τα πίσω. Πετάχτηκα από την μηχανή, φεύγει το κράνος γιατί καμία φορά αυτά χαλαρώνουν και φεύγουν και βλέπω δίπλα μου να έρχεται ένα αυτοκίνητο, από δεξιά μου πια και βάζω το χέρι μου να το σταματήσω. Ήταν δυνατόν να το σταματήσω; Ψευδαισθήσεις. Ευτυχώς ο άνθρωπος σταμάτησε και κάπως έτσι σώθηκα. Όταν είδα το βίντεο με το τι έκανα λέω πραγματικά, τι έκανα; Ήταν το ένστικτο της επιβίωσης.
Ατύχησα με το πόδι μου, που το βρήκε η μηχανή μου. Μάλλον το αυτοκίνητο μού πάτησε το πόδι και έπαθα το συντριπτικό κάταγμα περόνης. Η σύντροφός μου ήταν στο πλευρό μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έπινα νερό με το καλαμάκι.
Εγώ ζω σε 54 τετραγωνικά σπίτι, δεν έχω βίλες και δεν χωράει το καροτσάκι, ήταν άχρηστο και πήρα πι. Είχα Άγιο, τον Άγιο Φανούριο και θα πάω να του ανάψω δυο λαμπάδες. Είμαι σε καλό δρόμο και τον Σεπτέμβριο να είμαι μάχιμος. Όλο αυτό με κράτησε πίσω οικονομικά, ότι έχεις το ξοδεύεις. Οδηγώ την μηχανή πλέον κανονικά, έχω τσεκάρει και την καινούργια που θα πάρω!».







