Ελένη Χατζίδου : ” Ήθελε να το υπενθυμίσει και να το σχολιάσει ”

Με αφορμή τη συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα η Ελένη Χατζίδου σχολίασε τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τη πρώην φίλη της . Πιο συγκεκριμένα είπε

“Εδώ καταλαβαίνουμε ότι περασμένα είναι, αλλά ξεχασμένα δεν είναι και δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις τέτοιο πράγμα. Το σκηνικό το ξέρουμε όλοι, μην επαναλαμβανόμαστε. Είναι κάτι που σίγουρα θεωρώ πως την έχει πειράξει πάρα πολύ, έχει γράψει μέσα της” είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Star.

“Εγώ να σας πω δεν περίμενα να παίξει η Μπάρκα στην Κατερίνα. Μπορεί να ήθελε να το υπενθυμίσει και να το σχολιάσει” πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ