Kατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Καρκά : ” Για ποιό λόγο να επιτεθεί και σε εμένα ” ?

Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου μετά τη προβολή δηλώσεων του Γιώργου Καρκά ο οποίος και είπε τα εξής «Αααα, από την Κατερίνα Καινούργιου που λέτε όλο μα@@@@ες. Λέτε» . Έτσι η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και είπε τα εξής

«Αρχικά, με προσβάλλει πάρα πολύ έτσι όπως ξεκίνησε. Πήγε να τον βρει η δημοσιογράφος μας, ευγενέστατη, και της λέει, “από την Κατερίνα Καινούργιου που λέει όλο “μ@@@@ιες”. Αυτό είπε. Ωστόσο, κάθεται και μιλάει στην κάμερα. Εγώ δε θα μιλούσα σε μια εκπομπή και σε μια παρουσιάστρια που πιστεύω ότι λέει όλο μπιπ.

Να πω στον κύριο Καρκά, ότι εγώ, παρόλο που έχω μια προσωπική σχέση με τον κύριο Μπιμπίλα, όπως οι περισσότεροι εδώ, και τον εκτιμάμε και τον αγαπάμε, έχουμε τηρήσει πάρα πολύ τις ισορροπίες… Θεωρώ λοιπόν, ότι με αυτόν τον τρόπο, και δίκιο να έχει ο κύριος Καρκάς, το χάνει. Για ποιο λόγο να επιτεθεί και σε εμένα;», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ