Σπύρος Πούλης : ” Mια φορά κάποιος είχε χάσει τον σκύλο του και ανέβηκε στη σκηνή για να τον ψάξει ”

Ο Σπύρος Πούλης , ο Μάριος Αθανασίου και η Βαλέρια Κουρούπη μίλησαν στο Πάμε Δανάη για απίθανες καταστάσεις σε παραστάσεις . Πιο συγκεκριμένα είπαν

Play Video

“Μία φορά ήταν μια κυρία στο κοινό και χτύπησε το τηλέφωνό της, το σήκωσε και περιμέναμε να τελειώσει τη συζήτηση για να συνεχίσουμε” είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ ο Σπύρος Πούλης διηγήθηκε δύο άβολα περισταστικά. “Σταματήσαμε για λίγο την παράσταση. Μία φορά κάποιος είχε χάσει τον σκύλο του και ανέβηκε στη σκηνή για να τον ψάξει”. Προσθέτοντας “Στο κοινό κάποιος έπαιζε με ένα μεταλλικό μπουκάλι αναψυκτικού, μας τρέλανε και κατέβηκα από τη σκηνή και του το πήρα”.

Η Βαλέρια Κουρούπη από τη μεριά της συμπλήρωσε ότι τα κινητά συνεχίζουν να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. “Τα κινητά μπορούν να διαλύσουν τον ηθοποιό ή όταν κάποιος βγάζει φωτογραφίες την ώρα της παράστασης”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ