Ο Παύλος Ντε Γκρες για την θητεία του αδελφού του , Φίλιππου : ” Σιγά σιγά θα κάνουμε όλοι τη θητεία που χρειάζεται να γίνει ”

Δηλώσεις στο Πρωινό και στην Αναστασία Ζάρκα έκανε ο Παύλος Ντε Γκρες και είπε τα εξής «Πολύ ωραία περάσαμε στον γάμο. Έχει καιρό που έχει γίνει όμως. Ακόμα θα μιλάμε στον γάμο; Χορέψαμε, περάσαμε πολύ καλά, ευχαριστώ πολύ».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον μικρότερο αδελφό του Φίλιππο να κατατάσσεται στον στρατό, είπε: «Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και σιγά σιγά θα κάνουμε όλη τη θητεία που χρειάζεται να γίνει. Εγώ δεν το ξέρω, αλλά για να το ξέρετε εσείς, θα ισχύει φαντάζομαι. Δε ξέρω πόση θητεία θα κάνει».

Αναφορικά με την κόρη του Μαρία Ολυμπία που πλέον συνεργάζεται με το ιταλικό περιοδικό μόδας, Moda Operandi, ο Παύλος Ντε Γκρες σχολίασε: «Είμαι πολύ υπερήφανος και νομίζω ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Κάνει παράλληλα μεταπτυχιακά, εκτιμώ αυτό που κάνει πάρα πολύ».

«Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε ακόμα το Πάσχα» επεσήμανε καταλήγοντας ο Παύλος Ντες Γκρες.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ