Σίσσυ Χρηστίδου για Εθνική Πινακοθήκη : ” Αν δεν είχε γίνει ο βανδαλισμός και δεν υπήρχαν αντιδράσεις , δεν θα είχε αποσυρθεί η έκθεση ”

Στο περιστατικό με την Εθνική Πινακοθήκη αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και είπε

«Αν είχε γίνει αυτός ο βανδαλισμός και δεν υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο, δεν νομίζω ότι θα κάναμε αυτή τη συζήτηση και θα είχε αποσυρθεί αυτή η έκθεση. Θα λέγαμε ότι είναι ένας γραφικός τύπος. Αν αυτό το πράγμα δεν υποκινούσε το κοινό αίσθημα να αντιδράσει ο ίδιος ο κόσμος, δεν θα είχε αποσυρθεί η έκθεση.

Συμφωνώ ότι έπρεπε να αποσυρθεί η έκθεση, ο κόσμος αντέδρασε πάρα πολύ. Το θέμα είναι να μην ταυτιστεί με αυτήν την κίνηση βίας. Να μην ξεχάσουμε ότι ο Παπαδόπουλος, που σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι και δε στηρίζω, έκανε προσπάθειες και δεν βρήκε ανταπόκριση. Προφανώς διαφωνώ με το παίρνω τον νόμο στα χέρια μου, θα μπορούσε να απευθυνθεί στους δημοσιογράφους».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ