Ξέσπασε σε δάκρυα ο Σταύρος Νικολαϊδης για την Καίτη Κωνσταντίνου : ” Είμαι σοκαρισμένος , μόλις το έμαθα , δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη ”

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της Καίτης Κωνσταντίνου και ο Σταύρος Νικολαϊδης που συνεργάστηκε μαζί της στα Εγκλήματα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Super Κατερίνα και είπε

«Είμαι σοκαρισμένος. Μόλις το έμαθα κι εγώ, δεν ήξερα καν ότι ήταν άρρωστη. Χάθηκε ένα κομμάτι από το puzzle τώρα», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Νιώθεις ότι κάτι φεύγει από μέσα σου. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, πολύ σοκαρισμένος. Ένας πολύ γλυκός, ήρεμος και χαμηλών τόνων άνθρωπος, χωρίς εντάσεις, χωρίς εμπάθειες και ζήλιες. Πολύ υποστηρικτική στις σκηνές μας, εγώ ως νεότερος τότε μαζί της και με τον Κώστα Κόκλα είχα τις περισσότερες κοινές σκηνές στα Εγκλήματα. Πάντα η Σωσώ μου…» συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια Σταύρος Νικολαΐδης αποχαιρετώντας την Καίτη Κωνσταντίνου.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ