Xριστίνα Τσάφου : ” Η γιαγιά μου ήταν δέκα φορές μάνα μου ” – Η συγκινητική εξομολόγησή για τον θάνατό της

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο VIP Γεράματα στους Weekenders μίλησε η Χριστίνα Τσάφου και είπε

«Τον ευχαριστιέμαι πάρα πολύ τον ρόλο της Ζανέτ στα “VIP ΓΕΡΑΜΑΤΑ”. Μου λέει μια κυρία “πάει η Χάιδω, τώρα είσαι η Ζανέτ”. Η Χάιδω με κυνηγάει χρόνια. Όταν με πλησιάζουν προσπαθώ να μαντέψω αν τους αρέσω σαν γυναίκα ή ως ηθοποιός. Θα έδινα ευκαιρία σε ένα θαυμαστή να με γνωρίσει», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

«Θα ήθελα στα γεράματά μου να είμαι όπως η παρέα στη σειρά, να είχα την οικονομική ευχέρεια. Δεν νιώθω μοναξιά, νιώθω πάρα πολύ ωραία, έχω τους φίλους μου, τον εγγονό μου, που μου γεμίζει την ψυχή μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Τρεις φορές έπαιξα στο θέατρο όταν έχασα την γιαγιά μου, την μάνα μου και τον πατέρα μου. Η γιαγιά μου ήταν δέκα φορές μάνα μου. Έχω περάσει μαύρες μέρες, δεν το έχω βάλει κάτω. Το χιούμορ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ