” Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου έριξε ” σπρωξιά ” και μου είπε ότι δεν κάνω για εδώ ”

Στο Πάμε Δανάη μίλησε η Μαρία Λόη για τη συνεργασία της με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Όμορφο Κόσμο . Πιο συγκεκριμένα είπε “Η Ρούλα, η Ελένη, ο Γρηγόρης, εξαιρετικοί όλοι τους. Μετά την Ελένη πήγα στον Γρηγόρη και μετά έφυγα και πήγα στην Αμερική” ξεκαθάρισε αρχικά.

Play VideoUnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Η ίδια εξήγησε στη συνέχεια ότι έφυγε με καλούς όρους από την εκπομπή: “Δεν έγινε τίποτα όταν έφυγα! Απεναντίας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου έδωσε “σπρωξιά”, ” δεν κάνεις εδώ” μου είπε κι έτσι έφυγα και πήγα στην Αμερική” .

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ